България може да се справи сама с мигрантския натиск по границата.

...
България може да се справи сама с мигрантския натиск по границата.
Коментари Харесай

Бивш МВР шеф: България може да се справи сама с мигрантския натиск по границата

България може да се оправи сама с мигрантския напън по границата. Това съобщи в предаването „ Тази заран “ някогашният министър на вътрешните работи и някогашен началник на ДАНС Цветлин Йовчев.
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 1160
„ За задачата обаче би трябвало да бъдат подхванати съответните съответни ограничения. Първо би трябвало да се направи разбор на риска, с цел да се видят кои са основните места за прекосяване по границата. След това би трябвало да бъдат подхванати съответните ограничения за понижаване на този риск “, сподели той.

Цветлин Йовчев уточни, че звучи доста неприятно министър председателят акад. Николай Денков да кани непознати специалисти, тъй като „ това демонстрира, че ние нямаме експертен състав, който да реши проблемите с незаконната миграция “. „ В България има задоволително експертиза, която обаче не е употребена “, добави Йовчев.

Той разяснява и промяната в службите. Според него тук има два аспекта. Начинът, по който я виждат новите ръководещи, се свеждат до това да се смени управлението. Такъв вид говорене е рисково и някои от съперниците за разширението на Шенген ще го употребяват като мотив, разяснява някогашният вътрешен министър.

Той уточни също по този начин, че гърмежите на оръжейните хранилища в България има директна връзка с войната в Украйна. От думите му стана ясно, че гърмежите във военните фабрики не са инцидентни.

„ Има подозрения за бойкот от присъединяване и организирането на непозната страна – Русия. Трябва да се вземат съществени ограничения, тъй като проектите за сигурност не са съответни, организацията на охраната на обектите не е достатъчно добре, както и взаимоотношението с Министерство на вътрешните работи и другите правоохранителни органи не е положително “, сподели Йовчев.

Според него когато се приказва за промяна, никой не се интересува от това, че имаме хибридни закани, които се оказват водещи в тази обстановка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР